Skip to content

Henkilötietokäytäntö

Natural Balans Pharma käsittelee asiakkaidensa tietoja asianmukaisella ja lain edellyttämällä tavalla. Hyväksymällä henkilötietojen käsittelyn periaatteemme vakuutat samalla olevasi yli 18-vuotias. 
 
 
Periaatteemme
 
Meille on tärkeää säilyttää henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti. Me takaamme että henkilötietojasi käsitellään voimassa olevan EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti (EU-asetus 2016/679). Henkilötietojesi käsittely perustuu seuraaviin tietosuojakäytäntöihin:
 
• Henkilötietoja käsitellään lainmukaisesti, asianmukaisesti ja läpinäkyvästi.
• Henkilötietoja kerätään vain selkeästi ilmoitettuihin, laillisiin tarkoituksiin, eikä niitä käsitellä tarkoituksiin liittymättömillä tavoilla.
• Henkilötiedot ovat paikkansapitäviä ja tarpeen mukaisesti päivitettyjä.
• Henkilötiedot säilytetään vain niin kauan, kun niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty.
• Yritys varmistaa tekniikkaan ja organisaatioon liittyvien toimenpiteiden avulla, että henkilötietojen käsittely tapahtuu turvallisesti.
 
 
Mitä henkilötietoja keräämme?
 
Kun lähet meille tilauksen niin sinua pyydetään antamaan seuraavat tiedot: 
 

Puhelin
Etunimi
Sukunimi
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Sähköposti

Edellä mainitut tiedot ovat välttämättömiä jotta voimme käsitellä tilauksesi.
 
 
Miksi keräämme henkilötietojasi? 
 
Keräämme henkilötietosi vain jotta voimme käsitellä tilauksesi, tarvittaessa kommunikoida kanssanne, kertoa tarjouksistamme tai asioida laskutuksen merkeissä. Mikäli et halua tarjouksia tai yhteydenottopyyntöä meiltä voit estää sen asiakaspavelu@t-balans.fi 
 
 
Miten henkilötietojasi käsitellään ja säilytetään?
 
Henkilötietojasi käytetään ainoastaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty, ja niitä säilytetään vain tarkoituksen kannalta välttämättömän ajan.
 
Natural Balans on tehnyt tarvittavat tekniikkaan ja organisaatioon liittyvät toimenpiteet varmistaakseen, että henkilötietojasi säilytetään turvallisesti, eikä niitä vahingossa tai lain vastaisesti poisteta, julkaista, kadoteta, aseteta epäsuotuisaan valoon tai luovuteta asiaan liittymättömien tietoon tai muuten käsitellä lain vastaisesti.
 
 

Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Emme paljasta tai siirrä henkilötietojasi eteenpäin, ellei sillä ole oikeudellista perustaa. Tällainen tietojen luovutus voi tulla kyseeseen esim. silloin, kun jokin oikeudellinen sitoumus velvoittaa meidät luovuttamaan henkilötiedot viranomaisille.

Natural Balans Pharma Oy käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia henkilötietojen käsittelyyn. Olemme solmineet näiden yritysten kanssa sopimukset tietoturvan varmistamiseksi kaikissa tietojen käsittelyn vaiheissa. Tällä hetkellä käytämme seuraavia tietojenkäsittelijöitä:


* Mixtra Oy, Teollisuustie 9, 04300 Tuusula. Mixtra Oy vastaa asiakaspalvelustamme, tuotelähetyksistä sekä hoitaa palautuksia ja reklamaatioita.
* Arvato Financial Solutions. Arvato Financial Solutions käsittelee asiakastietoja sekä vastaa laskuhallinnastamme.

Kaikki keräämiemme henkilötietojen käsittely tapahtuu EU/ETA-alueella.

 
 
Omien tietojen tarkistus
 
Sinulla on aina oikeus saada tietää, mitä henkilötietojasi käsittelemme. Jos epäilet, että sinusta keräämämme tiedot ovat paikkansapitämättömiä tai puutteellisia, sinulla on oikeus oikaista ne. 
 
Jos epäilet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi edellä mainittujen periaatteiden vastaisesti, voit tehdä korjauspyynnön asiakaspalvelu@naturalbalans.fi