Tilausehdot

Tuote toimitetaan kotiosoitteeseen kirjeenä tai maksikirjeenä. Maksikirje jaetaan vastaanottajalle, jos se voidaan jättää postiluukkuun tai -laatikkoon. Muussa tapauksessa jakaja jättää saapumisilmoituksen ja voit noutaa lähetyksen Postin toimipisteestä. Suurimmassa osassa tapauksista lähetys mahtuu tavallisesta postiluukusta.

Toimitusaika

Ensimmäisten tuotteiden toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen vastaanottamisesta. Jatkossa saat uuden lähetyksen automaattisesti kuukauden välein, eli silloin kun edellisen paketin on määrä loppua. Voit halutessasi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja sopia juuri sinulle sopivan toimitusvälin tuotteillesi jos haluat ottaa tupla-annoksen T-Balansia.

Toimituskulut ja hinnat

Toimituskulut sisältyvät tuotteen hintaan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutapa

Lähetämme laskun tilaamiesi tuotteiden mukana etkä joudu maksamaan tuotteita etukäteen. Viivästyskorko määräytyy lain mukaisesti. Viivästyneestä maksusta veloitetaan 5 euroa. Kahden maksuhuomautuksen jälkeen lasku siirtyy perintään.

Asiakkuus

Asiakassuhde syntyy, kun tilaat tuotteitamme. Asiakkaan on oltava yli 18-vuotias. Pitämällä tuotteet hyväksyt nämä ehdot. Voit koska tahansa muuttaa toimitusaikaa, tauottaa tai lakkauttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista ilmoittaa meille nimesi ja osoitteesi. 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilaukseesi ja tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 16.00 puhelimitse numerossa  010 3222 021  ja sähköpostitse asiakaspalvelu@naturalbalans.fi

Tuotteiden palauttaminen

Olethan yhteydessä asiakaspalveluun aina ennen tuotteiden palauttamista. Sinulla on ensimmäisen tuotelähetyksesi osalta 14 päivän täysi peruutusoikeus. Palautusosoite on Asiakaspalautus Natural Balans Pharma, Teollisuustie 9, 04300 Tuusula.  Muista pyytää postista kuitti palautuksestasi. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia ja käyttämättömiä. Mikäli sinulla on viallinen tuote, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tilaaja vastaa palautuskuluista. 

Osoitteenmuutos

Ilmoita meille mahdollisimman nopeasti uusi osoitteesi, jotta tuotteet löytävät ajoissa uuteen kotiisi.

Ehtojen voimassaolo ja muutokset

Toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Natural Balans Pharma Oy voi tehdä muutoksia näihin ehtoihin kustannusten nousun, olosuhteiden, lakimuutosten tai viranomaisten määräysten johdosta. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kirjallisesti. Sinulla ei ole vähimmäisostovelvoitetta ja voit irtisanoa tilauksesi milloin tahansa. Ota kuitenkin huomioon laskuissa mainittu viimeinen muutospäivä.

Reilun Pelin Jäsen

Natural Balans Pharma Oy on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen ja noudatamme Reilun Pelin Sääntöjä.