Skip to content

T-Balans on koostumukseltaan ainutlaatuinen miehille kehitetty ravintolisä. 

T-Balans on miehille kehitetty ravintolisä testosteronitasojen ja lihasvoiman edistämiseen. Valmisteen ainesosat auttavat edistämään lihasten normaalia toimintaa ja parantamaan kehon energia-aineenvaihduntaa sekä vähentämään väsymystä. Tehotuote voi auttaa kamppailussa painonnousua ja alhaisia testosteronitasoja vastaan.

Käyttöohje:
1-2 kapselia päivässä. 

Nettomäärä: 
18,82 g. Älä ylitä suositeltua annostusta. Ravintolisää ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tasapainoinen ruokavalio ja terveellinen elämäntapa ovat tärkeitä. Varastoi kuivassa paikassa alkuperäispakkauksessaan alle 25 ºC:een lämpötilassa. Suojaa valolta ja lämmöltä. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Parasta ennen: katso pakkaus. Erä: katso pakkaus. Ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Valmistetta ei pidä käyttää, jos käyttäjällä on yliherkkyys tai allergia tai kun toiselle tuotteelle on kuvattu vuorovaikutus seoksen minkä tahansa aineosan kanssa.
 
Valmistusaineet:
Trigonella foenum-graecum -kuivauute, sarviapila (siemenet); Lepidium meyenii-kuivauute, maca (juuri); kapseli [gelatiini; väri: titaanidioksidi, punainen rautaoksidi]; paakkuuntumisenestoaine: mikrokiteinen, selluloosa; maltodekstriini (maissi); paakkuuntumisenestoaineet: talkki, rasvahappojen magnesiumsuolat; sinkkioksidi; paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi; B12-vitamiini (syanokobalamiini); B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi); kosteudensäilyttäjä: polysorbaatti 80 foolihappo (pteroyylimonoglutamiinihappo); natriumseleniitti. 

Lisäravinne ei korvaa terveellisiä elintapoja. Terveellinen ruokavalio ja liikunta on tärkeää.

T-Balans tuotteen pakkaus.
Päivittäinen annos (yksi kapseli) % KVA*
Trigonella foenum-graecum -kuivauute, sarviapila 150 mg **
Lepidium meyenii -kuivauute, maca (juuri) 125 mg **
Sinkki 5 mg50 %
B6-vitamiini 0,7 mg50 %
Foolihappo 100 μg 50 %
Seleeni 27,5 μg 50 %
B12-vitamiini/B12-vitamin 1,25 μg 50 %
* KVA (ravintoaineiden viitearvot), vahvistettu Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksella 1169/2011 25. lokakuuta 2011
** KVA:ta ei ole määritetty. 

Valmistaja:
Natural Balans Pharma Oy

TILAA T-BALANS

Kokeile T-Balansia nyt puoleen hintaan 15,95€ neljän viikon ajan!
TBalance-9495-50-ale-v2_1