T-Balans on koostumukseltaan ainutlaatuinen miehille kehitetty ravintolisä. 

T-Balans on miehille kehitetty ravintolisä testosteronitasojen ja lihasvoiman parantamiseen. Valmisteen ainesosat auttavat edistämään lihasten normaalia toimintaa ja parantamaan kehon energia-aineenvaihduntaa sekä vähentämään väsymystä. Tehotuote auttaa tappelussa painonnousua ja alhaisia testosteronitasoja vastaan.

Käyttöohje:
1-2 kapselia päivässä. 

Nettomäärä: 
18,82 g. Älä ylitä suositeltua annostusta. Ravintolisää ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tasapainoinen ruokavalio ja terveellinen elämäntapa ovat tärkeitä. Varastoi kuivassa paikassa alkuperäispakkauksessaan alle 25 ºC:een lämpötilassa. Suojaa valolta ja lämmöltä. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Parasta ennen: katso pakkaus. Erä: katso pakkaus. Ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Valmistetta ei pidä käyttää, jos käyttäjällä on yliherkkyys tai allergia tai kun toiselle tuotteelle on kuvattu vuorovaikutus seoksen minkä tahansa aineosan kanssa.
 
Valmistusaineet:
Trigonella foenum-graecum -kuivauute, sarviapila (siemenet); Lepidium meyenii-kuivauute, maca (juuri); kapseli [gelatiini; väri: titaanidioksidi, punainen rautaoksidi]; paakkuuntumisenestoaine: mikrokiteinen, selluloosa; maltodekstriini (maissi); paakkuuntumisenestoaineet: talkki, rasvahappojen magnesiumsuolat; sinkkioksidi; paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi; B12-vitamiini (syanokobalamiini); B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi); kosteudensäilyttäjä: polysorbaatti 80 foolihappo (pteroyylimonoglutamiinihappo); natriumseleniitti. 

Lisäravinne ei korvaa terveellisiä elintapoja. Terveellinen ruokavalio ja liikunta on tärkeää.

T-Balans testosteroni ravintolisän koostumus
Päivittäinen annos (kaksi kapselia)  % KVA*
Trigonella foenum-graecum -kuivauute, sarviapila 150 mg **
Lepidium meyenii -kuivauute, maca (juuri) 125 mg **
Sinkki 5 mg50 %
B6-vitamiini 0,7 mg50 %
Foolihappo 100 μg 50 %
Seleeni 27,5 μg 50 %
B12-vitamiini/B12-vitamin 1,25 μg 50 %
* KVA (ravintoaineiden viitearvot), vahvistettu Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksella 1169/2011 25. lokakuuta 2011
** KVA:ta ei ole määritetty. 

Valmistaja:
Natural Balans Pharma Oy
Pälkäneentie 13 00510 Helsinki

 

 

TILAA T-BALANS

Kokeile T-Balansea nyt puoleen hintaan 17,45€ kuuden viikon ajan!

T-Balans testosteroni ravintolisän koostumus

Tilaamalla tästä saat T-Balansin puoleen hintaan ja maksat vain 17,45€ (sis.toimituskulut 4,95€) ensimmäisestä paketista (4 viikon annos).  Seuraavat lähetykset 34,90€ sis. toimituskulut 4,95€. Tilauksessa ei ole sitoutumisaikaa tai irtisanomisaikaa ja voit milloin tahansa lopettaa tilauksesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. 14 päivän palautusoikeus.