Skip to content

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä T-balans sisältää?

T-Balans sisältää ainesosia joiden on todettu auttavan mm elimistön testosteronitasojen nostattamiseen. Tämän lisäksi T-balansissa on ainesosia jotka auttavat parantamaan vastustuskykyä ja elimistön palautumista. Kapselit sisältävät Fenugreek-kuivauutetta eli rohtosarviapilaa, Maca-juurta, sinkkiä, B6 ja B12 vitamiinia sekä foolihappoa. T-balans on tällä hetkellä markkinoiden monipuolisin testosteronin lisääjä.

Miksi minun pitäisi nauttia T-Balansia?

Jos kärsit väsymyksestä, haluttomuudesta, tunnet olosi alavireiseksi tai et palaudu kunnolla urheilusuorituksesta, saatat hyötyä T-Balansin nauttimisesta merkittävästi. T-Balans toimii myös jos haluat nostaa energiatasoja ja saada enemmän voimaa treenaukseen. 

Kuinka kauan minun pitää nauttia T-balansia jotta saan toivottuja tuloksia?

Tutkimusten mukaan suurin hyöty on saatu syömällä vähintään 6 viikkoa tai 12 viikkoa. 

Onko T-Balansin käytöllä todettu sivuvaikutuksia?

Ei ole todettu mitään sivuvaikutuksia. Jos tuntuu että kapselit eivät sovi vatsalle tai sinulla on herkkä vatsa, suosittelemme nauttimaan kapselit aterian yhteydessä. 

Kuinka monta kapselia T-Balans sisältää?

T-Balans sisältää kuukauden annoksen eli yhteensä 30 kapselia. Tarvittaessa annostusta voi nostaa kahteen kapseliin päivässä. 

Voinko nauttia kaksinkertaisen annoksen T-Balanssia? 

Jos tunnet että yksi kapseli päivässä ei riitä tavoiteltuun tulokseen, voit nostaa annosta kahteen kapseliin päivässä. Ilmoita siitä meille asiakaspalvelu@naturalbalans.fi jotta voimme lähettää sinulle toisen pakkauksen. 

Kuinka voin tilata T-Balanssia?

Voit tilata tuotteen suoraan kotiisi täyttämällä tilauslomakkeen joka löytyy sivuiltamme.

Kuinka T-Balans toimitetaan?

T-Balans toimitetaan suoraan kotiisi postin mukana. T-Balansin tilauksen mukana saat kuukauden annostuksen ja käyttöohjeet. 

Mitä jos en ole tyytyväinen tuotteeseen?

Me uskomme että olet tyytyväinen tuotteeseen. Jos sinulla on kuitenkin palautettava annettava liittyen tuotteeseen, pakkaukseen tai kokemukseesi voit lähettää palautteen osoitteeseen: asiakaspalvelu@naturalbalans.fi 

Haluan suositella tuotetta ystävälle tai läheiselle

Jos halua suositella tuotetta ystävällesi tai läheiselle jonka arvelet hyötyvät T-Balansista voit ohjata hänet sivuillemme www.t-balans.fi tai lähettää meille ystäväsi yhteystiedot niin olemme häneen yhteydessä. 

Kuinka voin peruuttaa tilauksen?

Voit peruuttaa tilauksen koska vain osoitteessa asiakaspalvelu@naturalbalans.fi